Мария Илиева се е вталила за отрицателно време. След като в

...
Мария Илиева се е вталила за отрицателно време. След като в
Коментари Харесай

Мария Илиева влезе във форма, отслабна драстично

Мария Илиева се е вталила за негативно време. След като в продължение на повече от година звездата беше подложена на критика, че не може да смъкна корема си и след второто раждане продължава да наподобява като бременна, сега тя е най-малко с 20 кг по-слаба отпреди. Как е станало това, не е ясно, само че певицата е на дребна крачка от формата, която имаше в най-хубавите си години. 

Промяната във визията на Мария Илиева е станала съвсем стремително, забелязват наблюдателни почитатели на изпълнителката. През лятото тя продължаваше да носи с достолепие наднормените си килограми и обясняваше в свои обществени изяви, че е обикновено неотдавна родила жена на нейните близо 45 години да наподобява цялостна. В това звездата е права, само че е любопитно по какъв начин е съумяла за не повече от 2-3 месеца да се раздели с всички непотребни мазнини, които в продължение на повече от година разваляха снагата й. Известно е, че Мария роди второто си дете – щерка си София, през лятото на предходната година. Тя не си взе отпуск по майчинство, а стартира работа допустимо най-скоро след щастливото събитие. Това даде опция на всички, които се интересуват, да видят по какъв метод втората бременност се е отразила върху фигурата на звездата. В продължение на повече от година тя изглеждаше като бременна най-малко в шестия месец и се чудеше по какъв начин да прикрива килограмите си. Не е ясно тъкмо какъв брой е тежала, само че съдейки по типа й, при не доста огромна височина е стигнала най-малко към 85 кг., пише  " Уикенд ".

Преди дни обаче звездата се появи на светско събитие и изненада прелестно всичките си почитатели. Тя още веднъж наподобява стройна и секси, както от много време я познават. Продължава да носи обичаните си високи токчета, само че към този момент не тъй като се надява, че спомагателните сантиметри ще прикрият част от непотребните килограми, а единствено с цел да подчертае позитивната смяна във външния си тип. Говори се, че звездите в последно време употребяват медикаменти за диабетици, с които отслабват стремително. При Мария Илиева обаче казусът надали е подобен, защото тя е прекомерно образована и интелигентна, с цел да прибегне към сходен рисков за здравето способ. По-скоро е съумяла да ограничи въглехидратите и е почнала да се придържа към модерния кето режим на хранене, с който всички мазнини изчезват за негативно време.

Основен неин тласък за недояждане е обичаният й човек – Александър Междуречки. Откакто са дружно, той не се отделя от нея, макар че не се появява в медиите. Половинката на звездата я съпровожда на всемирски събития, на които категорично моли фотографите да не го снимат. Тъй като е харесван мъж, Мария Илиева надали е спокойна за връзката си с него, до момента в който разхожда наднормени килограми. Явно се е взела в ръце и е съумяла да влезе във форма, с цел да понижи до най-малко риска мъжът й да стартира да гледа настрана.

Наред с отслабването звездата май се е постарала да отстрани от общественото пространство допустимо най-голяма част от " дебелите " фотоси, които пазят загатна за досегашните габарити на фигурата й. От интернет да вземем за пример са изчезнали съвсем всички фотоси с нея от концерта на Любо Киров в зала " Арена Армеец " предходната есен. Там певицата беше посетител звезда и се появи на сцената в минижуп, който разкриваше прекомерно едрите й крайници, покрити със солидна доза целулит. Няма ги и фотосите от финала на " Гласът на България " по Би Ти Ви, където звездата пя с Борис Христов от тима на Иван Лечев. Тогава тя се появи в меко казано чудноват тоалет – къса и доста необятна рокля, която я караше да наподобява още по-пълна в сравнение с беше в реалност. Все още могат да се открият записи от тези събития, само че не и фотоси от тях.

С първата си бременност Мария съумя да отслабне бързо, само че пък отгледа сина си без татко му. Звездата твърди, че бащата на второто й дете е любовта на живота й. Не е изключено да е имала табиет да подслажда щастието си с нездравословни калории. Явно обаче този противен табиет към този момент е в предишното.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР